Újbuda Gimnázium KTM (Képesség és Tehetségfejlesztő Magániskola)

Forrás: pixabay

 

Egy új alternatív iskola indul 2015 szeptemberében, az Újbuda Gimnázium KTM (Képesség és Tehetségfejlesztő Magániskola)

Itt a helye, ha:

  • tanulási nehézségekkel küzdő gyermekét szeretné, ha felzárkóztatnák (diszlexia-terápia logopédia számítógépes olvasásfejlesztő programmal valamint személyre szabott fejlesztéssel, korrepetálással, diszgráfia, diszkalkulia kezelésével )

  • ha szeretné, hogy a gyermeke különórák nélkül kiemelkedő eredményeket érjen el
  • ha tehetségének korai felismerése és fejlesztése, versenyfelkészítése, alapfokú, illetve középfokú nyelvvizsgára felkészítése 8. ill. 10. évfolyamtól lehetséges lenne
  • ha fontos, hogy a tanulásra szánt időt valóban azzal töltse, de utána legyen ideje élni, alkotni, játszani is
  • s, hogy a Zsolnai-módszer elveit valló intézményben gyermekére a közoktatásban mérhető átlagokhoz képest ötször annyi idő jutna, s a tanár-diák kapcsolat sem az alá-fölérendeltségen alapulna, hanem a közeli, bensőséges, bizalmi kapcsolaton
  • ha gyermeke képzését olyan környezetben biztosítanák (a XI. kerületben, a Feneketlen-tó szomszédságában), mely inspiráló világot biztosít a kiváló munkára, a gyors és hatékony tanulásra, s nem utolsó sorban arra, hogy nyilvánvalóvá váljon: a tanulás nem kényszer és kötelezettség, hanem az emberiség egyik legizgalmasabb játéka
  • szeretné, ha színvonalas technikai, testi és esztétikai nevelésben részesülne (kulturális és művészeti értékközvetítés: tánc- és mozgásművészet, tárgyi és szellemi néprajz, színjátszás, bábozás, hangszertanulás, hangszerjáték, stb.)
  • szeretné, ha gyermeke médiát és kommunikációt tanulni az iskolában és a munkaerőpiacon is használható tudást szerezne

akkor keresse meg az Újbuda szívében, a Villányi út 11-13. szám alatt, ezt az ígéretes új iskolát vagy keresse fel az oldalukat további információért.

A blog Facebook oldalához ide kattintva csatlakozhatsz. Figyelmedbe ajánlom még a történetünkről, fejlesztésekről, tanulásról, fontos információkról és az elengedhetetlen motivációról szóló cikkgyűjteményeket is.

Nézz be máskor is, legyen szép napod!


One thought on “Újbuda Gimnázium KTM (Képesség és Tehetségfejlesztő Magániskola)”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..