Versike – az ingyenes, játékos verstanuló program

versike ingyenM. Haba Anikó édesanya és tanár fejlesztette ki ezt a versoktató programot, mely igazán megkönnyíti mindenkinek a verstanulást.

 

Számítógépes játékok szerepe a tanulásban

  • Kutatási eredményekkel is megalapozott tény, hogy a számítógépes játékok fejleszthetik a kreativitást, jótékony hatással vannak a vizuális érzékelésre, a reakcióidőre, és fejlesztik a stratégiai gondolkodást.
  • A való életben, és a tanulásban is jól kamatoztathatók az így megszerzett jártasságok és képességek, többek között a gyorsaság, az információfeldolgozás és a döntéshozás biztonsága, a figyelemkoncentráció, a memória.
  • Megalkotóját eme kutatási eredmény ösztönözte arra, hogy az iskolai tananyaghoz kapcsolódó versoktató szoftvert létrehozza, mely 3. osztályos kortól ajánlott.

 

Hogyan működik pontosan?

A Versike célja, játékossá tenni és ezáltal megkönnyíteni a verstanulást. Ennek érdekében fejtörőbe csomagolták a verseket. Hogy hogyan, ezt pontosan itt olvashatod el.

 

ÉSZRE SEM VESZED ÉS MÁR MEG IS TANULTAD!

 

A blog Facebook oldalához ide kattintva csatlakozhatsz. Figyelmedbe ajánlom még a történetünkről, fejlesztésekről, tanulásról, fontos információkról és az elengedhetetlen motivációról szóló cikkgyűjteményeket is.

Nézz be máskor is, legyen szép napod!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..