HANK ZIPZER – filmsorozat egy diszlexiás fiúról

A vígjátéksorozat a 12 éves iskolás fiúról, Hank Zipzerről szól, akinek kalandos életével és diszlexiájával való problémájával találkozhatunk. Érdekesség, hogy a filmsorozat a zenetanárt alakító színész: Henry Winkler Hank Zipzer könyvsorozatán alapszik, amely bemutatja saját tapasztalatait gyermekkorából.

A tizenkét éves Hank Zipzer csak arra vágyik, hogy az agya ugyanúgy működjön, mint a többieké, de minél jobban igyekszik, annál inkább az ellenkezője történik. Hank okos, találékony, kreatív és vicces, egy szóval különleges. Tanulási nehézsége különleges világszemléletet biztosít neki, melynek köszönhetően úgy képes megoldani a problémákat, ahogy senki más. Tanárai viszont ezt nem mindig értékelik. Tehát a film útmutató egy iskolás diszlexiás gyermekről, könnyed humorral fűszerezve.

A filmsorozatot megnézheted a Disney Chanel tévécsatornán, illetve az indavideon.

Jó szórakozást!

Forrás: port.hu

A blog Facebook oldalához ide kattintva csatlakozhatsz. Figyelmedbe ajánlom még a történetünkről, fejlesztésekről, tanulásról, fontos információkról és az elengedhetetlen motivációról szóló cikkgyűjteményeket is.

Nézz be máskor is, legyen szép napod!


2 thoughts on “HANK ZIPZER – filmsorozat egy diszlexiás fiúról”

  1. Ajánlani szeretnék a rászorulóknak egy szerzőpáros nagyon jó kiadványait: Gergényiné Németh Erika – Dr. Szamosiné Nagy Sára. Elég beütni a keresőbe a nevüket, és kidobja a különböző korosztálynak beszerezhető gyakorlókat. Szerintem a legjobbak amit kapni lehet a témában.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..