Újabb botrány készül a közoktatásban: a PSZ összehívná a sztrájkbizottságot!

A Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) szerint a köznevelési törvény tervezett módosítása több ponton súlyosan sérti a leghátrányosabb helyzetben lévő tanulók és szülők érdekeit. A szakszervezet a leghatározottabban tiltakozik a tervezett változtatások ellen, és azt kéri, hogy az Országgyűlés jelen formájában ne szavazza meg. Balog Zoltán szakminisztertől azt kérik, hívja össze a pedagógusok sztrájkbizottságának ülését, Orbánnak pedig levelet írtak a vetítési alap emeléséről, de választ hiába várnak.

Forrás: Újabb botrány készül a közoktatásban: a PSZ összehívná a sztrájkbizottságot – eduline.hu

Több szakember hosszú évnyi munkáját tennék tönkre egy tollvonással, akiknek sikerült a tanulási zavarral küzdő – amúgy jó képességű gyermekek – életét végre jó útra terelni, esélyeiket növelni, hogy a nekik ugyanúgy járó helyet elfoglalhassák társadalmunkban.

A Pedagógusok Szakszervezetének kezdeményezését ezúton is köszönöm!

Nézz be máskor is, legyen szép napod!

A blog Facebook oldalához ide kattintva csatlakozhatsz. Figyelmedbe ajánlom még a történetünkről, fejlesztésekről, tanulásról, fontos információkról és az elengedhetetlen motivációról szóló cikkgyűjteményeket is.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..