Hogyan befolyásolja a diszlexia a mindennapjaimat?

Egy újabb sikeres blogger, Salome – aki a Tudományos Szépség Blog írója – vall őszintén és nagyon részletesen, hogy miben érintette őt a diszlexia az élet szinte minden területén. Érdemes elolvasni mindenkinek, akit valamilyen formában érint a diszlexia. 

Értékes bejegyzését itt olvashatod.

Egyre többen érzik úgy, hogy felvállalják tanulási zavaraikat a nyilvánosság előtt. Teszik ezt mindazokért is, akik szintén ezzel küzdenek. Történeteik motiválják hasonló cipőben járó társaikat, kezet nyújtanak, ha elbotlanának. Szavaik felemelik és tovább segítik rögös útjukon. Hálás köszönet érte!

Talán nem is tudják milyen nagy dolgot tesznek vele, mint ahogy Jablonkai Sára is tette, a történetét, azaz a nyertes pályázatát itt olvashatod, illetve Enikő a Kialakító blog szerzője e vlogban vall nagyon aprólékosan arról, hogyan küzdött meg minden nap a diszlexiájával, diszgráfiájával, melyet egyetemista korában, már felnőttként diagnosztizáltak. Nekem Ők a Hétköznapi Hőseim, immár hárman 🙂

Forrás: Hogyan befolyásolja a diszlexia a mindennapjaimat?

Nézz be máskor is, legyen szép napod!

A blog Facebook oldalához ide kattintva csatlakozhatsz. Figyelmedbe ajánlom még a történetünkről, fejlesztésekről, tanulásról, fontos információkról és az elengedhetetlen motivációról szóló cikkgyűjteményeket is.


2 thoughts on “Hogyan befolyásolja a diszlexia a mindennapjaimat?”

  1. Köszönöm szépen az ajánlást, remélem segíthettem azoknak, akiket hozzám hasonlóan “csak egy kicsit” érint a diszlexia, de még nem tudják hová tenni a mindennapi küzdelmeket.

    1. A Lányomon látom egy-egy ilyen vallomás után, milyen jó érzés neki tudni, hogy nincs egyedül a “csodabogárságával”. De a legfontosabb a hit, mi szerint Ő (és hasonló társai) ugyanolyan sokra vihetik az életben, mint például Te! Nemcsak a negatívumokkal tudnak azonosulni a bejegyzésedben, hanem a pozitívumokkal is. Ezért külön köszönöm Neked, hogy megírtad a történetedet 🙂
      Sok sikert a további életedben!
      Üdv: Diszmami

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..