A Gyógypedagógiai Waldorf Iskola megnyitja kapuit

 

 

Az első Gyógypedagógiai Waldorf Iskola sajátos nevelési gyermekeknek, fantasztikus hír, gratulálunk és kívánom, hogy minél több helyen létesüljön. 🙂

Az alábbi linken követheted, segítheted a többi kezdeményezést:

Gyógypedagógiai Waldorf Kezdeményezés 

GYERMEKFELVÉTEL

Az iskola indulását 2019 szeptemberére tervezzük, két elsős évfolyamú osztály fog indulni, az egyik intellektuális képességzavarral élő, a másik tanulási-, viselkedési-, pszichés- és egyéb fejlődési zavarral küzdő gyerekeket fogad. (Kérésre elküldjük a pontos BNO-kódok jegyzékét, melyek alapján jelentkezni lehet.)
A felvételi folyamat elindult, vannak már lelkes családok, és gyermekek, akikről eldőlt, hogy  az iskola legelső évfolyamának tagjai lesznek.
Most, az Iskola helyszínének ismeretében meghosszabbított jelentkezési határidővel várjuk még szeretettel a Waldorf-pedagógia emberképe és alapelvei iránt nyitott családok sajátos nevelési igényű gyermekeit!”

Jelentkezési lap a 
gyogypedwaldorf@gmail.com
címen kérhető május 31-ig
.

Forrás: A Gyógypedagógiai Waldorf Iskola – RÓZSAHÁZ Waldorf Iskola – Waldorf Ház

Waldorf Iskola

Nézz be máskor is, legyen szép napod!

A blog Facebook oldalához ide kattintva csatlakozhatsz. Figyelmedbe ajánlom még a történetünkről, fejlesztésekről, tanulásról, fontos információkról és az elengedhetetlen motivációról szóló cikkgyűjteményeket is.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..