Site icon Diszmami

KRESZ vizsga elsőre diszlexiásan – az e-Titánnal!

 

Amint már említettem nyáron elkezdtük a jogosítványhoz szükséges KRESZ tanulását, ami a legtöbb diszlexiásnak gondot okoz. Mivel a közelünkben nem volt diszlexiásokat oktató Autós Iskola, ezért az online tanulás mellett döntöttünk, azaz az e-Titán elméleti tanfolyamára iratkoztunk be. Az interaktív feladatok és az egyedi ütemben való tanulás lehetősége miatt választottuk ezt a lehetőséget.

Ez úgy zajlott, hogy kerestünk egy olyan Autós Iskolát helyben, akiknél lehetőség van az e-learningre, melyet a honlapukon általában feltüntetnek és oda iratkoztunk be. Lehetőség van arra is, hogy nem itt folytatjuk a gyakorlati oktatás elsajátítását, de akkor egy egyszeri regisztrációs díjat kell fizetni a másik Iskolában, ami iskolánként változik (10-15 ezer Ft).

A tananyag elsajátítására és a összesen 60 nap állt rendelkezésre, a hozzáférés összesen 90 nap, amely díjazás ellenében meghosszabbítható.

 

Amivel szembesültünk:

 

Diszlexiásoknak mindenképpen a nyári szünetben javaslom, mivel nekünk 4-5 hetünk ment rá.

Mondhatom megérte a sok fáradozás, mivel a KRESZ vizsga elsőre sikerült!

 

 

Nézz be máskor is, legyen szép napod!

A blog Facebook oldalához ide kattintva csatlakozhatsz. Figyelmedbe ajánlom még a történetünkről, fejlesztésekről, tanulásról, fontos információkról és az elengedhetetlen motivációról szóló cikkgyűjteményeket is.

 


Exit mobile version