Site icon Diszmami

Az SNI tanulók távtanítását is segíti a nyilvánossá tett eDia rendszer

Forrás: pixabay

Digitálisan alkalmazható segítség SNI tanulók távtanításához

„A koronavírus-járvány miatt kialakult rendkívüli oktatási helyzetben különös figyelmet kell fordítani azokra az SNI gyerekre, tanulókra, családokra, akiknek az egyenlő bánásmód és esélyegyenlőség szempontjai tekintetében többlettámogatásra van szükségük.

A távtanítás ismeretlen gyakorlatában nagyon sok digitálisan alkalmazható lehetőség bukkan fel, ezért célunk, hogy útjelzőket adjunk a szakembereknek az SNI tanulók fejlesztése nézőpontjából is hasznos alkalmazások, rendszerek kiválasztásához.

A Digitális Pedagógiai Módszertani Központ az alábbi cikkben szereplő ajánlásaival szeretne hozzájárulni, hogy a kiemelt figyelmet igénylő gyerekek, köztük az SNI tanulók digitális oktatására is alkalmas rendszerekre, platformokra, alkalmazásokra hívja fel a pedagógusok, gyógypedagógusok, fejlesztő pedagógusok figyelmét.”

Tovább a cikkre….

Nézz be máskor is, legyen szép napod!

A blog Facebook oldalához ide kattintva csatlakozhatsz. Figyelmedbe ajánlom még a történetünkről, fejlesztésekről, tanulásról, fontos információkról és az elengedhetetlen motivációról szóló cikkgyűjteményeket is.

Forrás: A sajátos nevelési igényű tanulók távtanítását is segíti a nyilvánossá tett eDia rendszer – Digitális Pedagógiai Módszertani Központ


Exit mobile version